Tøfler in the making

Jeg holder på å hekle tøfler som jeg skal gi i gave til en kollega som fikk baby i mars. Tiden har gått så ekstremt fort, så jeg har faktisk ikke sett henne siden da, og har for så vidt ikke fått hilst på den lille gutten hennes enda heller (som jeg også, by the way, skal lage noe til, men det får bli et annet innlegg.

Ja, tøfler, det var det jeg skulle fortelle om. Jeg fant en genial oppskrift på heklete tovatøfler som jeg tenkte jeg skulle teste ut, så jeg kjøpte inn garn og satte i gang med friskt mot, heeelt til jeg oppdaget at jeg skulle ha kjempetjukt garn og heklenål 8! Jeg hadde kjøpt tynt garn og hadde planer om å bruke heklenål 5. SÅ da måtte jeg lage min egen oppskrift da, så klart med utgangspunkt i det jeg hadde oppskrift på fra før, og selve heklinga er jo easypeasy og kjempefort gjort, ja faktisk så easypeasy at jeg klarte å hekle feil rekkefølge på fargene på tøffel nummer to.

Sååå typisk at ting ikke blir sånn som jeg hadde planlagt når jeg skal gi bort ting, men jeg har ingen intensjoner om å rekke opp og gjøre på nytt, så jeg satser på at de to forskjellige tøflene blir en stilig kombinasjon så fort de er sydd sammen og ferdig tovet, hvis ikke får jeg bare ta de tøflene selv, også får jeg finne på noe annet å lage til kollegaen min.

#håndarbeid #tøfler #hekling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kroir

kroir

28, Ringsaker

kroir@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits